Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κοτόφιδο (viperornis normalis).

Το πιο συνηθισμένο είδος της οικογένειας των Βιπερόρνιθων. Μίγμα φιδιού με κότα που διατηρεί την ενέδρα από τα ερπετά και τον πανικό από τα πτηνά. Από τα πιο προσαρμόσιμα είδη στον πλανήτη δεν υπακούει στους φυσικούς κανόνες που συναντάμε στο βασίλειο των ζώων.
Θερμόαιμο μόνο σε ακίνδυνες καταστάσεις το Κοτόφιδο αποφεύγει τις κοινωνικές συγκρούσεις με το είδος του και υπακούει στον νόμο του ισχυρού. Σε αντίθεση με τα όντα που το συνθέτουν τρέφεται σε μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων ή μέσω delivery. Λόγω του αδύναμου πεπτικού του συστήματος παράγει μεγάλη ποσότητα κοπράνων που τα διοχετεύει μέσω δικτύου στο περιβάλλον υποκρινόμενο οικολογικές ανησυχίες. Καταναλώνει ασύστολα και αμάσητα ότι του σερβίρουν άλλα είδη φιδιών.
Αγαπημένος του χώρος κατοικίας είναι τα κυβόσχημα σπήλαια από σκυρόδεμα με μόνη προϋπόθεση να διαθέτουν καναπέ και τηλεόραση. Γενικά με μικρές ανησυχίες και μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις υποκρίνεται την ανησυχία όταν αυτή δεν έχει συνέπειες για την επιβίωση του.
Ζευγαρώνει προσελκύοντας το θηλυκό του είδους του με οικονομικά θέλγητρα και το κρατά αιχμάλωτο έως αυτά πάψουν να υφίστανται. Το θηλυκό δαπανά άπειρες ώρες μπροστά σε καθρέφτες ή μιλώντας σε κινητά τηλέφωνα, ή ακόμα σε ειδικούς χώρους συνεύρεσης όπως κομμωτήρια και νυχτερινοί χώροι διασκέδασης. Δείχνουν προσποιητό ενδιαφέρον για τους απογόνους τους που συνήθως τους πετάνε μαζί σε χώρους παρέχοντας μια ψευδή οικονομική ασφάλεια.
Γενικά σαν είδος έχει ανάγκη από κυρίαρχα ερμαφρόδιτα κοτόφιδα που ονομάζονται αφεντικά. Η αδυναμία του να βλέπει πέρα από τα στενά όρια που το ορίζουν τα ηγετικά μέλη της αγέλης του το οδηγούν σε μαζικές εξαφανίσεις που καλύπτονται από αλλαγή συμπεριφοράς σε κατάσταση κινδύνου. Δολοφονικό με τους όμοιους του όταν δεν συμφωνούν σκοτώνει πιο εύκολα απ’ ότι μιλάει.
Κινείται με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς που το οδηγούν σε μαζικούς θανάτους, αλλά ποτέ στην σύνεση. Κυρίαρχο είδος στον πλανήτη ζει εις βάρος των άλλων ειδών, λατρεύει την συνομωσία και κυρίως να εκμηδενίζει τα άλλα κοτόφιδα.
Πηγή: Οχιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου